Бояджийски услуги в град София.

 Бояджийски услуги: Вашият ключ към нов и привлекателен интериор

Добре дошли в нашия сайт за бояджийски услуги! Ако търсите начин да освежите и промените външния вид на вашето жилище или работно пространство, ние сме тук, за да ви помогнем. Нашите професионални бояджии предлагат висококачествени услуги, които ще превърнат вашите идеи в реалност.

Защо избираме професионални бояджийски услуги

Когато става въпрос за бояджийски услуги, е важно да се обърне внимание на качеството и професионализма на изпълнителя. Ето няколко причини, поради които да изберете нас за вашата следваща боядиска задача:

 1. Опит и експертиза: Нашите бояджии разполагат с години опит в индустрията и са запознати с най-новите тенденции и техники в областта на боядисването.
 2. Професионални материали: Използваме само висококачествени бои и материали, които гарантират дълготрайни резултати и привлекателен финиш.
 3. Подготовка на повърхността: Преди да започнем с боядисването, осигуряваме правилната подготовка на повърхността, като шкурим, пълним и поправяме неравности, за да получите гладък и равен финален резултат.
 4. Специализирани техники: Нашите бояджии владеят различни техники на боядисване, включително ролково нанасяне, пръскане и декоративни техники, които могат да добавят уникалност и стил към вашия интериор.
Често задавани въпроси за бояджийски услуги
 1. Колко време отнема боядисването на една стая?
  • Времето за боядисване на една стая зависи от нейния размер и сложността на проекта. Обикновено сме в състояние да завършим боядисването на стандартна стая за един до два работни дни.
 2. Какви са разходите за бояджийски услуги?
  • Цената на бояджийските услуги се определя от фактори като размерът на стаята, избраните бои и материали, сложността на проекта и други специфични изисквания. За да получите точна ценова оферта, свържете се с нас за безплатна оценка на вашата задача.
 3. Предлагате ли консултации за избор на цветове?
  • Да, нашите експерти бояджии ще се радват да ви консултират относно подбора на цветове за вашите стени. Разбираме, че изборът на правилните цветове е важен за създаването на желания от вас атмосфер и стил.

 

Цена на бояджийски услуги: Какво да очаквате?

Цената на бояджийските услуги може да варира в зависимост от няколко фактора, включително размера на стаята, сложността на проекта и избора на бои и материали. Приблизително, цената на боядисване на кв.м. варира от 6 до 15 лева. При решение да използвате нашите услуги, предлагаме безплатна оценка на проекта и ценова оферта, която ще ви предостави ясна представа за окончателната цена.

Бояджийски услуги Цени

1          Боядисване с латекс /едноцветно – стени и таван в един цвят/ 8лв/м²

2          Боядисване с латекс /двуцветно – стени в един цвят и таван бял/       10лв/м²

Обявените цени са базови, без ДДС!

Офертата се дава след оглед на място!

 

Запазване на вашите бояджийски услуги

Ние ценим доверието, което ни показвате, като избирате нашите бояджийски услуги. За да запазим вашето доверие и осигурим висококачествено обслужване, ние предлагаме следното:

 1. Гаранция за качество: Ние се стремим към перфекция и гарантираме високо качество на всяка бояджийска задача, която изпълняваме. В случай на недостатъци или проблеми, ние сме готови да ги коригираме безплатно.
 2. Работа с вашия график: Разбираме, че вашето време е ценно. Затова ние сме гъвкави и се стремим да работим в удобно за вас време, включително по време на уикенди и празници.
 3. Защита на имуществото: Преди да започнем с боядисването, ще се уверим, че вашите мебели, подови настилки и други повърхности са защитени от бои и разливания.

Доверете ни се за боядисването и си спестете нервите и главоболията,работим бързо и качествено,издаваме гаранция за извършените дейности.Не се колебайте да се свържете с нас за безплатна консултация отностно вашият ремонт.

5/5 - (186 votes)