Обръщане на Врати и Прозорци

Професионално Обръщане на Врати и Прозорци

Добре дошли в света на обръщането на врати и прозорци – ключът към подобрен комфорт и енергийна ефективност във вашия дом или бизнес. Ние сме тук, за да ви предоставим професионални услуги за обръщане на врати и прозорци, които ще подобрят изгледа и функционалността на вашето пространство.

Защо Избирате Обръщане на Врати и Прозорци?

Подобрена Изолация и Енергийна Ефективност

Обръщането на врати и прозорци може да подобри изолацията на вашия дом или офис, намалявайки загубата на топлина и студ в студените месеци, както и запазвайки прохладата през летните месеци. Това води до по-ниски разходи за отопление и климатизация.

Подобрен Външен Вид

Обръщането на врати и прозорци може да освежи външния вид на сградата ви, като й придава по-съвременен и привлекателен вид. Това може да повиши стойността на недвижимостта ви и да създаде първокласно впечатление на гостите или клиентите ви.

По-Голяма Сигурност

Новите врати и прозорци често включват по-модерни сигурностни функции, които увеличават нивото на защита на вашия дом или бизнес. Така можете да се чувствате по-спокойни и сигурни.

По-Голям Комфорт

Добре инсталирани врати и прозорци могат да подобрят комфорта вътре в помещението, като намаляват шума от външната среда и помагат да се поддържа желаната температура.

Нашите Услуги за Обръщане на Врати и Прозорци

Предоставяме разнообразни услуги, включително:

  1. Обръщане на Врати: Инсталиране на нови врати или обръщане на същите, за подобрение на енергийната ефективност и визуалния вид.
  2. Обръщане на Прозорци: Замяна на старите прозорци с нови, енергийно ефективни модели.
  3. Сигурностни Изделия: Инсталиране на сигурностни врати и прозорци за подобрена защита.
  4. Индивидуални Решения: Персонализирани услуги, съобразени със специфичните нужди на клиента.

Свържете Се С Нас

Ако търсите професионално обръщане на врати и прозорци, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите експерти са готови да ви консултират и да изпълнят вашите проекти по най-високите стандарти. Поверете ни задачата за подобряване на вашето пространство.

 

Обръщане на прозорци е строително – ремонтен процес, който се извършва ежедневно. Дори и в голяма част от случаите да не правят цялостен или основен ремонт, много хора прибягват до смяна на старата дограма с нова. Така след като смяната на дограма е извършена, остава една неприятна за окото гледка, в която преобладават пяната и начупените ръбове. Именно при такива ситуации се стига до обръщането на прозорци. Подходящ материал за този вид ремонтна дейност е гипсокартон. Освен него са необходими още маламашка, ренде за гипсокартона, както и макетно ножче.

 

 

Обръщане на врати и прозорци – труд     над 30 л.м.     Стойност

1          Панел /двустранно/ 18лв/л.м

2          Тухла и ЕПК /двустранно/    25лв.л.м

3          Само отвън    13лв/л.м

4          Само отвътре 20лв/л.м

5          Обръщане само на един прозорец до 10л.м.       230лв./бр

6          Обръщане само отвън с алпинисти до 10м’ /един прозорец/    400лв./бр.

7          Обръщане на интериорна врата    220лв./бр.

8          Обръщане на свод   250лв./бр.

9          Разстъкляване / остъкляване на стъклопакет       40лв./бр.

10        Монтаж на ръбохранители 15лв./л.м.

 

Обявените цени са базови, без ДДС!

Офертата се дава след оглед на място!

Rate this page