Топлоизолация.Външна и вътрешна изолация за вашият дом.

Доверете своите ремонти на специализирана в сферата фирма.Бързо изпълнение и конкурентни цени за топлзоизолация.

В процеса на ремонт и подобряване на дома ви, топлоизолацията и правилният монтаж са от решаващо значение. Те играят важна роля за създаване на комфортна и енергоефективна обстановка във вашето жилище. Когато става въпрос за такива задачи, е от съществено значение да се обърнете към специализирана фирма, която разполага с опитни професионалисти. В тази статия ще разгледаме значението на топлоизолацията и монтажа и ще обясним защо е важно да се доверите на специализирана фирма при ремонтите във вашето жилище.

  1. Професионални знания и опит: Специализираните фирми, които се занимават с ремонти, разполагат с опитни и обучени професионалисти, които разбират от топлоизолация и монтаж. Те притежават необходимите знания и умения за правилното избиране на материали и техниките за монтаж. Това гарантира, че работата ще бъде извършена на професионално ниво и с внимание към всеки детайл.
  2. Качество на материалите: Специализираните фирми разполагат с достъп до висококачествени материали за топлоизолация и монтаж. Те могат да предложат различни опции, които отговарят на вашия бюджет и изисквания. Използването на качествени материали е от съществено значение за постигане на дълготрайни резултати и енергоспестяване.
  3. Енергоефективност и икономия: Правилната топлоизолация и монтаж на вашето жилище имат директно въздействие върху енергийната ефективност и икономията. Добре изолирани стени и тавани намаляват загубата на топлина през стените и подовете. Това води до по-стабилна температура във вашия дом и намаляване на нуждата от отопление или охлаждане. Специализираната фирма ще гарантира, че топлоизолацията ще бъде извършена правилно, което ще ви помогне да спестите енергия и пари в дългосрочен план.
  4. Гаранция за качество: Когато се доверите на специализирана фирма, имате гаранция за качество на изпълнените работи. Това включва не само качествен монтаж на топлоизолацията, но и гаранция за дълготрайността на използваните материали. В случай на възникване на проблеми след ремонта, специализираната фирма ще предостави необходимата поддръжка и решение на проблема.
  5. Време и усилия: Специализираната фирма ще поеме отговорността за изпълнението на ремонтите, което ви освобождава от стреса и усилията, свързани с ръководството и контрола на работата. Това ви позволява да се концентрирате върху други важни задачи и да имате гаранция, че работата ще бъде свършена в срок и по най-високите стандарти.

Топлоизолацията и правилният монтаж са от решаващо значение за комфорта,

енергийната ефективност и дълготрайността на вашето жилище. Затова е важно да се доверите на специализирана фирма с опитни професионалисти, които ще гарантират качество и дълготрайни резултати. Така ще можете да се насладите на комфортно и енергоспестяващо жилище, което ще ви донесе удоволствие през годините.

 

Топлоизолация – труд и материали над 50 м²

1 Стиропор 5см 18кг плътност /EPS Austroterm/ с бяла драскана мазилка 48лв./м²
2 Неопор 5см 18кг плътност /Austroterm/ с бяла драскана мазилка 51лв./м²
3 Неопор 5см 18кг плътност /BASF/ с бяла драскана мазилка 55лв./м²
4 Каменна вата 5см 120кг плътност с шпакловка с мрежа и бяла драскана мазилка след оглед
5 Фибран 5см 32кг плътност /XPS Austroterm/ 65лв./м²
6 Минимална цена на поръчка за 1 работен ден 490лв./ден
7 Външна топлоизолация на балкон с 5см стиропор до 8м² 750лв./бр.
8 Неописани дейности, които се изпълняват в рамките на 1ден след оглед
9 Осигуряване на вишка за трудно достъпни участаци след оглед

Допълнителни услуги Стойност
1 Обръщане на врати и прозорци – труд и материали 15лв. / л.м.
2 Монтаж на козирки /поцинкована ламарина/-10см 15лв. / л.м.
3 Монтаж на козирки /поцинкована ламарина/-15см 20лв. / л.м.
4 Изработка и монтаж на обшивка от поцинкована ламарина след оглед
5 Монтаж на алуминиеви подпрозоречни первази 50лв./бр.
6 За дебелина над 5см. се начислява по 2лв/см. /EPS, XPS, Neopor/ 2лв/см
7 За дебелина над 5см се начисляват по 8лв/см. /каменна вата 120кг/ 8лв/см
8 Обработка около климатик и сателитни антени 90лв/бр
9 Обрушване на стара мазилка след оглед
10 Пълнежи /за изравняване на фасада/ след оглед
11 Анкериране /монтаж на анкерни болтове/ 35лв/бр.
12 Монтаж на ръбохранители 15лв./м²
13 Неописани дейности, които се изпълняват в рамките на 1ден след оглед
Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!

Rate this page