Ел. услуги от доказани професионалисти.Диагностика на електро инсталция.Ремонт на ел. табло и прекарване на кабели бързо и надеждно.

Електрическите услуги са от съществено значение за всеки дом или бизнес. Без правилно функционираща електрическа инсталация, не можем да се наслаждаваме на основните удобства и сигурност, които електричеството ни предоставя. Когато става въпрос за електрически ремонти или нови инсталации, е важно да се обърнете към професионална фирма за ремонти, която предлага електрически услуги.

 1. Защо е важно да изберете професионална фирма за електрически услуги:
  • Безопасност: Електричеството е опасно, а неправилната манипулация или инсталация може да доведе до сериозни последици като пожар или токов удар. Професионалната фирма за ремонти ще има лицензирани и опитни електротехници, които знаят как да извършват работата безопасно и според съответните норми и стандарти.
  • Качество на работата: Професионалните електротехници имат знания и опит във всякакви електрически инсталации и ремонти. Те ще използват висококачествени материали и оборудване, което гарантира дълготрайни резултати и надеждност на вашата електрическа система.
  • Спестяване на време и усилия: Ако се опитате да извършите електрическите работи сами, може да отнеме много време и усилия. Също така, може да се окаже, че не разполагате с необходимите инструменти или знания за успешното изпълнение на задачата. Професионалната фирма за ремонти ще ви освободи от стреса и ще ви спести време и усилия.
  • Законови изисквания: Електрическите инсталации и ремонти са свързани със законови изисквания и нормативи. Професионалната фирма за ремонти ще бъде запозната с всички необходими разпоредби и ще осигури, че вашата електрическа система отговаря на всички изисквания.
  • Консултации и съвети: Професионалната фирма за ремонти ще ви предостави консултации и съвети относно най-добрите решения за вашата електрическа система. Те ще анализират вашите нужди и ще ви предложат оптимални решения за подобряване на функционалността и енергийната ефективност на вашата електрическа система.
 2. Какви услуги предлага професионална фирма за електрически ремонти:
  • Инсталация на нови електрически системи: Ако планирате ново строителство или преустройство на съществуваща сграда, професионалната фирма за ремонти ще може да извърши инсталацията на нова електрическа система. Това включва разпределителни табла, кабели, контакти, осветление и други компоненти.
  • Ремонт на електрически инсталации: Ако имате проблеми с вашата електрическа система, като например прекъсвания на тока, лош контакт или неизправности в електрическите уреди, професионалната фирма за ремонти ще може да извърши необходимите ремонтни дейности.
  • Изграждане на осветителни системи: Професионалната фирма за ремонти ще може да ви помогне при изграждането на осветителни системи във вашия дом или офис. Те ще ви предложат различни опции за осветление и ще извършат монтажа на осветителните тела според вашите предпочитания и нужди.
  • Инсталация на видеонаблюдение и алармни системи: Ако желаете да усъвършенствате сигурността на вашия дом или бизнес, професионалната фирма за ремонти ще може да извърши инсталацията на видеонаблюдение и алармни системи. Те ще ви помогнат да изберете подходящите компоненти и ще ги инсталират според вашите нужди.

 

Ел.услуги – труд                     Стойност

1          Диагностика на ел.инсталация до 2-3 помещения          70 лв.

2          Ремонт на ел.табло  100 лв.

3          Демонтаж и монтаж на ел. табло с 4-6 предпазителя     290 лв.

4          Удължаване на кабел при смяна на ел.табло       50лв.

5          Смяна на главен предпазител 63А 80лв.

6          Откриване кражба на ток – не издаваме протокол          100 лв.

7          Монтаж на монофазен електромер           40 лв./бр.

8          Монтаж на монофазен ел.предпазител    30 лв./бр.

9          Монтаж на трифазен електромер  60 лв./бр.

10        Монтаж на дефектно – токова защита       70 лв.

11        Демонтаж и монтаж на контакти или ел.ключ до 20 бр. 10 лв./бр.

12        Демонтаж и монтаж на контакти или ел.ключ над 20 бр.          8 лв./бр.

13        Вкопаване на конзола          70 лв./бр.

14        Изкоп на канал в бетон /за 1 метър/         15 лв./л. м

15        Изкоп на канал в тухла /за 1 метър/          10 лв./л. м

16        Полагане на силов кабел външно или в канал /1 метър/           3 лв./л. м

17        Полагане на слаботокови кабели в гофре /1 метър/       2 лв./л. м

18        Монтаж на плафон   40 лв./бр.

19        Монтаж на полилей 65 лв./бр.

20        Монтаж на луничка  10 лв./бр.

21        Смяна на луничка или крушка /над 10 бр./          7 лв./бр.

22        Монтаж на прожектор          25 лв./бр.

23        Подмяна на стълбищен автомат и диагностика  95 лв./бр.

24        Монтаж на датчик за фотоклетка   30 лв./бр.

ремонт на стълбищно осветление – след оглед

ремонт на ел.инсталация – след оглед

откриване и отстраняване на къси съединения – след оглед

 

Обявените цени са базови, без ДДС!

Офертата се дава след оглед на място!

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!

Rate this page
Съдържание