Лепене на плочки.Лепене на гранитогрес.Доказани професионалисти в бранша.Монтаж на плочки на конкурентни цени.

Лепене на плочки: Ключови аспекти и предимства при използването на строителна фирма

Лепене на плочки е една от най-важните стъпки при ремонт или строителство на подове, стени и други повърхности. Тази задача изисква професионални умения и правилно използване на специализирани материали и инструменти. Затова много собственици на имоти избират да се обърнат към строителни фирми, специализирани в лепенето на плочки. В тази статия ще разгледаме ключовите аспекти и предимствата при използването на строителна фирма за лепене на плочки.

  1. Експертиза и професионализъм: Строителните фирми, специализирани в лепенето на плочки, разполагат с опитни и обучени професионалисти. Те притежават необходимите умения и знания за правилното подготвяне на повърхността, избора на подходящите лепила и фугиращи смеси, както и за прецизното лепене на плочките. Тяхната експертиза гарантира качествено изпълнение на работата и дълготрайни резултати.
  2. Правилно подготвяне на повърхността: Лепенето на плочки изисква добра подготовка на повърхността, върху която ще бъдат поставени плочките. Строителните фирми имат знанията и инструментите, необходими за изравняване и подготовка на повърхността, което осигурява равномерно и здраво прилепване на плочките.
  3. Избор на правилни материали: Строителните фирми разбират кои материали са най-подходящи за конкретните условия и изисквания. Те ще изберат подходящото лепило и фугираща смес в зависимост от типа на плочките, мястото на поставяне и други фактори. Това осигурява устойчивост, дълготрайност и естетическа привлекателност на завършения продукт.
  4. Спазване на стандартите и нормативите: При лепенето на плочки е важно да се спазват стандартите и нормативите за качество и безопасност. Строителните фирми имат познания за тези изисквания и се стремят да ги спазват. Това включва правилното разположение на плочките, коректното приготвяне на фугите и използването на подходящите защитни средства.
  5. Време и енергия: Лепенето на плочки е работа, която изисква време и усилия. Като се доверите на строителна фирма, вие спестявате своето време и усилия, които може да изразходвате в други аспекти на проекта или в други важни задачи във вашето ежедневие.

Използването на строителна фирма за лепене на плочки предлага множество предимства. От професионализма и експертизата на специалистите до правилната подготовка на повърхността и използването на качествени материали, фирмите осигуряват качествено и надеждно лепене на плочки. Собствениците на имоти могат да се насладят на изключителни резултати, като се доверят на строителна фирма с доказан опит и репутация в областта на лепенето на плочки.

Забележка: Предоставената статия е с информативен характер и не препоръчва конкретна строителна фирма. Винаги е препоръчително да проведете собствено изследване и да получите препоръки преди да изберете строителна фирма за лепене на плочки за вашите нужди.

Плочки – труд /за едно помещение/          над 30 м²        Стойност

1          Лепене на фаянс, теракот, гранитогрес – стандартно      42лв/м²

2          Лепене на фаянс, теракот, гранитогрес – диагонално     45лв/м²

3          Обръщане на врати /прозорци/ с лайсни 39лв/л.м

4          Праг на врата 120лв/бр.

5          Изгражане на праг    210лв/м²

6          Фаянс за кухня /стандартен размер/         80лв/м²

7          Стъпала до 1м. /без замазка/         95лв/бр.

8          Фугиране       9лв/м²

9          Цокъл фабричен       11лв/л.м

11        Фриз за стена и под / или шарка    18лв/л.м

12        Подпрозоречен плот            32лв/л.м

13        Под с наклон в баня до 3м² 550лв/бр.

14        Подготовка на стени за лепене на плочки /хастарна мазилка с вар/    55лв/м²

15        Подготовка на стени за лепене на плочки /лепене на гипсокартон и шпакловка с мрежа и теракол/         40лв/м²

16        Скриване на тръба за WC до 0,5м. с YTONG и обличане с плочки         110лв/бр.

17        Изрязване на отвор в плочка          25лв/бр.

19        Монтаж на ревизия  30лв/бр.

20        Лепене на плочки на тераса до 3 м²          490лв/бр.

21        Лепене на плочки с нестандартни размери         след оглед

22        Кръпки от плочки      след оглед

23        Лепене на плочки в коридор тип ламинат            след оглед

 

Обявените цени са базови, без ДДС!

Офертата се дава след оглед на място!

Rate this page